Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
11.4.2011, 15:49
Пост
|
|
|
Новичок ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 1 З нами з: 11.4.2011 Користувач №: 226 |
Наразі читаю роман Шкляра "Чорний ворон". Двозначні почуття мене сповивають. Мова - прекрасна, насичена, кожне слово немовби викарбуване. Сюжет цікавий, відступи захоплюють, головні герої щиросерді, запальні, непередбачувані. Та все ж, як на мене, забагато буває національного пресингу, зневаги до сусіднього народу. У мене батьки росіяни, тому часом роман нелегко сприймати, хоч і чекаю, коли знайдеться вільна хвилька, щоб продовжити читання.
Перед тим, як узяти книгу, читала каламутний відгук у періодиці. Самі негативні враження були, добре, що взялася читати сама. Що ви скажете про цю книгу та і творчість Василя Шкляра загалом? Читала, що є в нього інші твори, не менш цікаві. Які ви читали, які б хотіли прочитати? |
|
|
|
29.5.2011, 16:00
Пост
|
|
|
Новичок ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 1 З нами з: 29.5.2011 Користувач №: 238 |
Я теж вже прочиталала цю книгу.Правду кажучи,перші 50-60 сторінок мені здалися нудними,однак далі сюжет захопив настільки,що я не могла відірватись від читанння й осилила книгу буквально за одну добу!
|
|
|
|
12.4.2012, 15:21
Пост
|
|
|
Новичок ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 1 З нами з: 12.4.2012 Користувач №: 319 |
найшов цю книгу у fb2, jar, jad, txt форматі на сайті javalibre.com.ua, зараз читаю на телефоні. Особисто я рекомендую її кожному. Всім варто прочитати.
|
|
|
|
18.4.2012, 15:40
Пост
|
|
![]() Новичок ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 5 З нами з: 7.7.2011 З: Бандерштадт Користувач №: 250 |
Та все ж, як на мене, забагато буває національного пресингу, зневаги до сусіднього народу. У мене батьки росіяни, тому часом роман нелегко сприймати, Рекомендував би Вам ще прочитати книгу "Країна Моксель" Володимира Білінського. Можна знайти в інтернеті і українською і російською. Бага-а-а-а-ато нового для себе взнаєте. Зовсім по іншому починається сприйматися багато що з того, чому нас вчили. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Версія | Поточний час: 18.5.2012, 14:11 |