Патріот

IPB

Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )

Ответить в данную темуНачать новую тему
> Василь Шкляр "Чорний ворон", Хто читав? Ваше ставлення.
Лілія Карденас
повідомлення 11.4.2011, 15:49
Пост #1

Новичок
*

Група: Пользователи
Користувач №: 226

Наразі читаю роман Шкляра "Чорний ворон". Двозначні почуття мене сповивають. Мова - прекрасна, насичена, кожне слово немовби викарбуване. Сюжет цікавий, відступи захоплюють, головні герої щиросерді, запальні, непередбачувані. Та все ж, як на мене, забагато буває національного пресингу, зневаги до сусіднього народу. У мене батьки росіяни, тому часом роман нелегко сприймати, хоч і чекаю, коли знайдеться вільна хвилька, щоб продовжити читання.
Перед тим, як узяти книгу, читала каламутний відгук у періодиці. Самі негативні враження були, добре, що взялася читати сама.
Що ви скажете про цю книгу та і творчість Василя Шкляра загалом? Читала, що є в нього інші твори, не менш цікаві. Які ви читали, які б хотіли прочитати?

+Цитировать сообщение
Харитя
повідомлення 29.5.2011, 16:00
Пост #2

Новичок
*

Користувач №: 238

Я теж вже прочиталала цю книгу.Правду кажучи,перші 50-60 сторінок мені здалися нудними,однак далі сюжет захопив настільки,що я не могла відірватись від читанння й осилила книгу буквально за одну добу!

+Цитировать сообщение
Sigon
повідомлення 12.4.2012, 15:21
Пост #3

Новичок
*

Користувач №: 319

найшов цю книгу у fb2, jar, jad, txt форматі на сайті javalibre.com.ua, зараз читаю на телефоні. Особисто я рекомендую її кожному. Всім варто прочитати.

+Цитировать сообщение
мсс
повідомлення 18.4.2012, 15:40
Пост #4

Новичок
*

З: Бандерштадт
Користувач №: 250

ЦИТАТА(Лілія Карденас @ 11.4.2011, 16:49) *
Та все ж, як на мене, забагато буває національного пресингу, зневаги до сусіднього народу. У мене батьки росіяни, тому часом роман нелегко сприймати,

Рекомендував би Вам ще прочитати книгу "Країна Моксель" Володимира Білінського. Можна знайти в інтернеті і українською і російською. Бага-а-а-а-ато нового для себе взнаєте. Зовсім по іншому починається сприйматися багато що з того, чому нас вчили.

+Цитировать сообщение

Ответить в данную темуНачать новую тему
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

IPB Yellow Tea Design by Fisana
Lo-Fi Версія Поточний час: 18.5.2012, 14:11