Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
3.5.2011, 19:25
Пост
|
|
|
Новичок ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 1 З нами з: 3.5.2011 З: Україна, Черкаси Користувач №: 232 |
УКРАЇНІ
Україно, рідна моя мати, Слів бракує, біль уже тупий, Щоб тобі найпотаємніше сказати Про любов свою, ненависть і про гнів. Б’ються все сини твої чубаті, Коники замінюють коней. Замість ворога панове депутати На майдан зіштовхують людей. Ну а ті осліпли і оглухли, Стали схожі на німих мерців. Депутатські морди аж опухли В битві за посади і стільці. Озирніться, може, ще не пізно: На полях Вкраїни в синій млі Соняхи довірливі голівки Хилять все ж до рідної землі. Тут, в природі, в ній немає злості, Скільки ще залишилось добра. На долоню голову поклавши, Спів пташини прослуховує гора. Над землею, на хресті розп’ятій, Низько пролітають журавлі. Ящірок визбирують хлоп’ята В соковитій і хрумкій траві. А панове депутати б’ються, Аж чуби летять, мокріє лоб. А якщо ще діти схаменуться? А якщо отямляться? Якщо… 02.05.2011 |
|
|
|
3.5.2011, 22:22
Пост
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Група: Администраторы Повідомлень: 38 З нами з: 16.5.2010 Користувач №: 144 |
Дуже гарно, дякую.
|
|
|
|
3.5.2011, 22:32
Пост
|
|
![]() Активный участник ![]() ![]() ![]() Група: Администраторы Повідомлень: 38 З нами з: 16.5.2010 Користувач №: 144 |
До речі ось ще один вірш який нам присилали на електронну поштову.
Я чув як журавлі прощались з Батьківщиной Я чув як журавлі прощались з Батьківщиной Летіли по небу журливим клином Не видно було їх крила Лиш чути їх кирла кирла кирла Кирла, кирла, кирла і вереснева мла Не холодно, не тепло на душі Вже скоро березень іде А вересень у ній живе І радісно дитині стало, і журливо І, плачучи від розпачу під час Оте кирла на крилах радості Загойдує всіх нас Кропивна Вітрилами - крилами Вітер надиха є В країні Така сторона Де молитись струмку І вербі Наче в церкві В своїй стороні Просторами - горами Небо підперте Така є на карті Маленька, відверта Де ходиш по полю, в ріллі А наче по небу В своєму селі Лісами - як чудесами Окутана знов Де сосни високі Дубів стоїть полк Приліг на хвилину А мовби сховав За пазуху Бога дубів генерал І все наче казка, як уві сні Чого не буває на рідній землі! Андрій Підручний |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Версія | Поточний час: 18.5.2012, 14:11 |