Патріот

IPB

Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )

Ответить в данную темуНачать новую тему
> Текст гімну України, Не часів поневолення
galatom
повідомлення 4.7.2011, 22:00
Пост #1

Участник
**

Група: Пользователи
З: Амвросіївка
Користувач №: 248

Пропоную на розгляд наступний текст (гімну України) в якому (- на мою думку) залишено все необхідне і перероблено все необхідне з чиннодіючого тексту (- із-за чого не повинно виникнути труднощів з його адаптацією):

Живе в світі Україна,
Її слава й воля .
І нам {люди дорогії}
Всміхається доля
(Гинуть наші воріженьки
Як роса на сонці ... ,
І газдуємо {панове}
У своїй сторонці).

Душу й тіло ми вкладаймо
За нашу свободу ...
Щоб не було більше лиха
Нашому народу .

+Цитировать сообщение
Tetianka
повідомлення 4.7.2011, 22:02
Пост #2

Участник
**

Користувач №: 247

неактуально, тому що українцям треба перебороти себе і пройти нелегкий шлях до становлення держави. такий варіант гімну навпаки каже "розслабляйся, все і так чудово"

+Цитировать сообщение
galatom
повідомлення 4.7.2011, 22:49
Пост #3

Участник
**

Що українцям треба перебороти себе - цілком згоден . Навіть: додам що: українці (вцілому, ще й надосі) - це - підле мудрогельне урло (та добре - що: не без виключень).

ЦИТАТА
такий варіант гімну навпаки каже "розслабляйся, все і так чудово"

Тут Ви (- певне) не дочитали до приспіву .

Ще варто додати - що: деякі уточнюючі обірти просто неможливо вписати в даний текст .
А такий варіант (- на мій погляд) набагато приємніший існуючого і сприятиме одужанню громадян .

+Цитировать сообщение
galatom
повідомлення 12.7.2011, 7:00
Пост #4

Участник
**

ЦИТАТА
неактуально ...

Здається: вийшло (без зайвих втрат) додати достатньо актуальності для всіх часів існування України :

Живе в світі Україна,
Її слава й воля -
Щоб нам {люди дорогії}
Всміхалася доля ,
І зникали воріженьки
Як роса на сонці ... ,
Й газдували ми {панове}
У своїй сторонці .

Душу й тіло ми вкладаймо
За нашу свободу ... ,
Щоб не було більше лиха
Нашому народу .

.
Сподіваюсь: тепер Вам (і всім іншим українцям) цей текст буде до смаку .

+Цитировать сообщение
Tetianka
повідомлення 20.7.2011, 11:55
Пост #5

Участник
**

Живе в світі Україна,

десь там, за горами і полями, за кручами, за морями...

Її слава й воля -

десь Україна, десь слава, десь воля

Щоб нам {люди дорогії}
Всміхалася доля ,

слава і воля живуть для того, щоб нам всміхалась доля? а Янукович-старщий живе для того, щоб Янукович-молодший міг одночасно кататись на джипі заповідниками і голосувати у раді?

І зникали воріженьки
Як роса на сонці ... ,

ага, взяли вони і позникали. посиділи, подумали "а нафіга ми є?" і розбіглисяю

Й газдували ми {панове}
У своїй сторонці .

Душу й тіло ми вкладаймо
За нашу свободу ... ,

так свобода вже є чи як?

Щоб не було більше лиха
Нашому народу .

щоб не було лиха, треба ще клепку в голові. якщо сучасній гопоті дати забагато волі і слави, яка для них понти, то не думаю, що довго протягнемо.

пафосу нема, а гімн без пафосу якось не дуже. не надихає на нові досягнення.

+Цитировать сообщение
galatom
повідомлення 22.7.2011, 3:43
Пост #6

Участник
**

(Якщо не в курсі діла : де саме знаходиться Україна) варто подивитись (- наприклад) в атласі .
Живе в світі Україна, її слава й воля саме для того щоб нам всміхалася доля (незважаючи на дії будь-якого (окремо узятого) громадянина України (хоть Януковича, хоть когось іншого)).

Думаю: подальші (- між іншим: як і попередні) пояснення - зайві .
...

Від ваших заявних окривджувань (тобто "обсерань")(якими Ви робите життя в Україні ще гіршим) вам добре не буде [раджу: ніколи більше такого не робити і для себе, і для всієї України].

На мій погляд : Вам (якомога найшвидше) слід щільно зайнятись власною освітою .

... хоча (- судячи з того 'що: ваш профіль незаповнено) складається враження 'що: під ніком "Tetianka" приховується уявна особа створена адміністратором цього форуму (- як і щодо переважної більшості (- на мою думку) тутешніх (так званих) користувачів).

Думаю: краще буде припинити користуватись цим інтернет-ресурсом (який (- доречі) існує (й по цей день) далеко не на благо Україні).

+Цитировать сообщение
Tetianka
повідомлення 22.7.2011, 11:26
Пост #7

Участник
**

ЦИТАТА
Від ваших заявних окривджувань (тобто "обсерань")(якими Ви робите життя в Україні ще гіршим) вам добре не буде [раджу: ніколи більше такого не робити і для себе, і для всієї України].

На мій погляд : Вам (якомога найшвидше) слід щільно зайнятись власною освітою .

... хоча (- судячи з того 'що: ваш профіль незаповнено) складається враження 'що: під ніком "Tetianka" приховується уявна особа створена адміністратором цього форуму (- як і щодо переважної більшості (- на мою думку) тутешніх (так званих) користувачів).

Думаю: краще буде припинити користуватись цим інтернет-ресурсом (який (- доречі) існує (й по цей день) далеко не на благо Україні).

образили мишку - напісяли в норку? ну не тягне ваш віршик на гімн. тепер усі, кому він не подобається - розщеплені особи адміна?
звичайно, через те, що я визнаю, яка у нас кількість гопоти і необхідність удосконалення суспільства, замість того, щоб сидіти і розказувати "йоу, я така класна, у мене заповнений профіль на форумі, цей профіль просто відродить все найкраще у нації", всьому настане капець і Україна буде пошматована Росією і Америкою. вам самому не смішно від своїх заяв?
та й взагалі, ви тут один такий трушний. адмін вигадав цей сайт аби лишень потішити своє его, а ви єдина справжня істота тут і на вас усе тримається. може вже час другого пришестя і ви - Месія? не думали про таке? задумайтесь, ато ще раптом провтикаємо Судний День і вознесіння праведників на небеса через те, що вам цікавіше перезавантажувати сторінку з моїм профілем, ніж нести місію любові та благочестя у світ.

а якщо цей портал існує не на благо України, то що ви тут робите? ви не адмін, щоб докорінно його змінити й виправити. чи не краще вже написати заяву в міліцію "ай-яй-яй, мені там не подобається, випиліть їх сервери"?

про свою освіту я здатна дбати сама. якщо вас так хвилює інтелектуальний рівень нації - марш у дитячий будинок вчити дошколяриків читати і писати.

+Цитировать сообщение
Domain
повідомлення 22.7.2011, 14:50
Пост #8

Администратор

Група: Главные администраторы
Користувач №: 1

galatom блокований на 3ри дні.
Не треба образ...

+Цитировать сообщение
galatom
повідомлення 28.7.2011, 1:05
Пост #9

Участник
**

Сподіваюсь (- так би мовити) : ця ... знахабніла окривджуюча ж...а (...) Tetianka не тішить себе думкою 'що: Я знищів своє фото та свій аватар (на цьому форумі) під дією чергової порції її "лайна".
Прикро що: адміністрація цього ресурсу не в достатній мірі відрізняє грішне від праведного .

Бог бачить все !
Та хай береже усіх добропорядних українців від натраплянь на такі сайти 'як цей .

Domain: Відредаговано.

+Цитировать сообщение

Ответить в данную темуНачать новую тему
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

IPB Yellow Tea Design by Fisana
Lo-Fi Версія Поточний час: 18.5.2012, 14:15