Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
25.3.2010, 22:30
Пост
|
|
![]() Администратор ![]() ![]() ![]() Група: Главные администраторы Повідомлень: 291 З нами з: 8.2.2010 Користувач №: 1 |
Що б ви хотіли бачити на нашому сайті?
|
|
|
|
3.7.2011, 14:13
Пост
|
|
|
Участник ![]() ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 24 З нами з: 3.7.2011 Користувач №: 247 |
1. варто було б додати підписи під фото у галереї
2. сховати хмару тегів або зробити її більш миловидною. 3. обмінятись посиланнями з іншими ресурсами. зокрема сайтами українських музичних гуртів і мистецьких агенцій, щоб люди могли вивчати не лише історію, а й сучасність. 4. можливо, додати розділ на кшталт "Погляд зі сторони", де зібрати історичні матеріали іноземців, що подорожували нашою країною, посилання на дослідження/літературу розміщені у відкритих онлайн бібліотеках (віртуальні бібліотеки закордонних університетів наприклад), критику/аналіз/звіти спостерігачів з ЄС, ООН та інших організацій, адже українцям не завадило б задуматись і над питанням свого іміджу в очах світової спільноти. |
|
|
|
4.7.2011, 22:12
Пост
|
|
![]() Администратор ![]() ![]() ![]() Група: Главные администраторы Повідомлень: 291 З нами з: 8.2.2010 Користувач №: 1 |
Дуже дякую, буду намагатись виконати...
|
|
|
|
6.7.2011, 2:18
Пост
|
|
|
Участник ![]() ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 22 З нами з: 4.7.2011 З: Амвросіївка Користувач №: 248 |
ЦИТАТА 1. варто було б додати підписи під фото у галереї ... Скількі не намагався відвідати цю галерею - все марно [постійно відбувається редірект на головний index-файл]. Може: хто підкаже в чому річ ? ЦИТАТА ... українцям не завадило б задуматись і над питанням свого іміджу в очах світової спільноти. Серед світової спільноти є дуже різні люди (за моральними якостями також). І як українці вміють робити окозамулювання ('або займатись так званим піаром) теж відомий факт . А от над чим дійсно варто було б (в решті решт) задуматись в достатній мірі багатьом українцям - так це - над питанням свого іміджу в очах Божих . |
|
|
|
6.7.2011, 21:47
Пост
|
|
1. варто було б додати підписи під фото у галереї 2. сховати хмару тегів або зробити її більш миловидною. 3. обмінятись посиланнями з іншими ресурсами. зокрема сайтами українських музичних гуртів і мистецьких агенцій, щоб люди могли вивчати не лише історію, а й сучасність. 4. можливо, додати розділ на кшталт "Погляд зі сторони", де зібрати історичні матеріали іноземців, що подорожували нашою країною, посилання на дослідження/літературу розміщені у відкритих онлайн бібліотеках (віртуальні бібліотеки закордонних університетів наприклад), критику/аналіз/звіти спостерігачів з ЄС, ООН та інших організацій, адже українцям не завадило б задуматись і над питанням свого іміджу в очах світової спільноти. 1.Сховав хмару тегів, можливо пізніше перероблю 2.Додав декілька нових розділів, покищо пустих. Стосовно підпису під фото у галереї, якщо натиснути на фото то воно розвернеться більшого розміру і знизу ми побачимо підпис. Якщо його не заповнювали то там автоматично стоїть "Опис". Вважаєте було б краще коли його видно зразу? Скількі не намагався відвідати цю галерею - все марно [постійно відбувається редірект на головний index-файл]. Може: хто підкаже в чому річ ? Хмм, навіть не знаю... Яким браузером користуєтесь? Ви ж заходите за цим адресом http://www.myukrainci.com/gallery.php? |
|
|
|
7.7.2011, 0:48
Пост
|
|
|
Участник ![]() ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 22 З нами з: 4.7.2011 З: Амвросіївка Користувач №: 248 |
ЦИТАТА ... Хмм, навіть не знаю... Яким браузером користуєтесь? Ви ж заходите за цим адресом http://www.myukrainci.com/gallery.php? Намагався увійти в галерею через опцію "Галерея"('що в top-меню форуму) і з Internet Explorer, і з Mozilla Firefox, і з Safari ... починається - http://forum.myukrainci.com/ipb.html?autocom=gallery , потім - редірект на index-файл форуму . А з http://www.myukrainci.com/gallery.php - увійшов [але ж так залишати не можна]. Не настільки універсальна, заощаджуюча трафік, швидкісна та інформативна як Україна в світлинах [наповнюємо разом] (щодо рівню web-розробки) ... але по-своєму гарна фотоколекція . Доречі: "Україна в світлинах" зроблена теж для представлення України в Інтернет-просторі , та чомусь і досі не побачив Вас серед її користувачів . А така підтримка їй (також) ой як не завадила б . |
|
|
|
7.7.2011, 8:00
Пост
|
|
Намагався увійти в галерею через опцію "Галерея"('що в top-меню форуму) і з Internet Explorer, і з Mozilla Firefox, і з Safari ... починається - http://forum.myukrainci.com/ipb.html?autocom=gallery , потім - редірект на index-файл форуму . А з http://www.myukrainci.com/gallery.php - увійшов [але ж так залишати не можна]. Зрозуміло, то не та галерея) Галерея форуму відключена. Ввечері зроблю щоб посилання з форуму вело на потрібну нам галерею. |
|
|
|
7.7.2011, 11:46
Пост
|
|
|
Участник ![]() ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 24 З нами з: 3.7.2011 Користувач №: 247 |
-Стосовно підпису під фото у галереї, якщо натиснути на фото то воно розвернеться більшого розміру і знизу ми побачимо підпис. Якщо його не заповнювали то там автоматично стоїть "Опис".
Вважаєте було б краще коли його видно зразу? Ні, я саме про ті кадри, де стоїть "Опис". Часто підписані ті фото, де підпис не дуже й треба, а під фотографіями менш відомих (принаймні візуально) особистостей підпису нема. |
|
|
|
13.7.2011, 0:40
Пост
|
|
![]() Новичок ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 4 З нами з: 13.7.2011 Користувач №: 253 |
Прошу разрешить писать на Русском языке, Я очень люблю свою Украину, но в меру воспитания и образования мне легче общаться на Русском языке.
|
|
|
|
13.7.2011, 22:13
Пост
|
|
Прошу разрешить писать на Русском языке, Я очень люблю свою Украину, но в меру воспитания и образования мне легче общаться на Русском языке. Я не проти) Не знаю як інші... Я насправді з міста де практично усі розмовляють на російській. Є багато українців і не українців які розмовляють на російській, але є патріотами України хоч це комусь може здатися і дивним. Вони хочуть відродження української культури та української мови, але усе навколо не сприяє цьому... |
|
|
|
17.7.2011, 4:58
Пост
|
|
|
ЦИТАТА Прошу разрешить писать на Русском языке, Я очень люблю свою Украину, но в меру воспитания и образования мне легче общаться на Русском языке. Ну як тут було не пригадати давній класичний анекдот про двох російських емігрантів між якими відбулася (за чаркою) така розмова: - Нещодавно спробував тутешню повію . (Уявляєте ?) всього 15 років - а в ліжку таке виробляє ... . - А на вигляд - (- мабуть) просто янголятко . - Це точно . Дивлюсь Я на неї і питаю: чому це ти така вродлива - а таким займаєшся ? Вона ж мені: батько -, каже -, й мати нещодавно померли і не залишили по собі ніяких статків ; нікого з близьких окрім менших братиків та сестричок , і нема звідки чекати допомоги . А Я її того ... і плачу . ЦИТАТА ... Я насправді з міста де практично усі розмовляють на російській. Є багато українців і не українців які розмовляють на російській, але є патріотами України ... Таке враження {Domain-е} - що: Ви (в цьому місці) марете . Певен що: в вашому місті хтось українською мовою (хочаб іноді) та й спілкується . А називати патріотами тих хто без поважної причини (в відповідних випадках) вживає не мову своєї держави (хоч російську, хоч руську (яку знають хібащо тільки фахівці з архаїчних мов), хоч якусь ще) - кривда і лукавство . Навіть: (черговий раз) з'явилась думка вийти з числа користувачів цього форуму (якщо головного його адміністратора так заносить). |
|
|
|
17.7.2011, 8:54
Пост
|
|
Ну як тут було не пригадати давній класичний анекдот про двох російських емігрантів між якими відбулася (за чаркою) така розмова: - Нещодавно спробував тутешню повію . (Уявляєте ?) всього 15 років - а в ліжку таке виробляє ... . - А на вигляд - (- мабуть) просто янголятко . - Це точно . Дивлюсь Я на неї і питаю: чому це ти така вродлива - а таким займаєшся ? Вона ж мені: батько -, каже -, й мати нещодавно померли і не залишили по собі ніяких статків ; нікого з близьких окрім менших братиків та сестричок , і нема звідки чекати допомоги . А Я її того ... і плачу . Таке враження {Domain-е} - що: Ви (в цьому місці) марете . Певен що: в вашому місті хтось українською мовою (хочаб іноді) та й спілкується . А називати патріотами тих хто без поважної причини (в відповідних випадках) вживає не мову своєї держави (хоч російську, хоч руську (яку знають хібащо тільки фахівці з архаїчних мов), хоч якусь ще) - кривда і лукавство . Навіть: (черговий раз) з'явилась думка вийти з числа користувачів цього форуму (якщо головного його адміністратора так заносить). Іноді безумовно спілкуються, але набагато рідше ніж на українській. Тому що від браку українського середовища вони її погано знають... (обмежений словниковий запас, довго відтворюють речення) Патріотами це я звичайно перебільшив, але вони люблять цю країну так її культуру... |
|
|
|
19.7.2011, 2:17
Пост
|
|
|
В Україні майже усюди українське середовище (окрім (- хіба-що) приміщень іноземних посольств , тощо).
А телебачення "?" Чи по-вашому: це - не достатньо глибоке джерело для поповнювання словникового запасу ? Небажання займатись власною освітою в достатній мірі - от найголовніша причина . Так і продовжують з любовью гвалтувати Україну і робити так щоб (по можливості) все навколо не сприяло покращенню мовного питання . Варто додати що: це відбувається не в перші роки після отримання Україною автономії ... а на 20-му році після цього . Я і сам з міста де (ще й досі) панує неаби-яка дискримінація української ; і на власному досвіді знаю: як воно проживати серед цих (так званих) російськомовних (які зо дня в день підло намагаються вижити мене з цього світу). Та (принаймні: покищо) тримаюсь . ... Їхнє російськомовлення в відповідних випадках тощо - це - (- по-вашому) прояв любові до України "?" На рівні соціальної поведінки : не суттєвим є хто що любить або не любить , а (в першу чергу) важливим є те - наскільки чемним є при цьому поводження (тобто наскільки воно є таким ніби воно робиться з достатньою любовью). Нехай би собі не любили ні цю країну , ні цю культуру - та не псували б життя порядним українцям [доречі: чи є насправді почуття любові у тієї чи іншої істоти в тих чи інших випадках - навіть сама істота (в тій чи іншій ситуації) може не освідомлювати напевно]. ... Яка (доречі: давно відома й нечестива) позиція: задекларувати про свою любов - і капостити спокійно (мовля: це ж з любовью , по-хрестиянські [тут не обійшлось і без впливу багатовікової практики російської нечесі в рясах так званого московського патріархату (яка своєю пропагандою викривленого хрестиянства так психологічно скалічила й український народ - що (- так би мовити) й думати страшно)]). Казати ж за інших що вони люблять або не люблять - як-мінімум дурість (якщо не додавати при цьому що це (наприклад) кажеться з їхніх слів). |
|
|
|
20.7.2011, 4:16
Пост
|
|
|
Пропоную зробити на головній сторінці "Ми українці" - завантаження зображень (чи то картин, чи то фот) різних історичних подій , а не тільки козаків пишучіх листа турецькому султану (бо це - якось надто вузькоспрямовано і не достатньо справедливо).
А також: не завадило б виправити (на форумі) "БЫСТРЫЙ ОТВЕТ"('що (- доречі) не діє (тобто відповідь не залишається - а видається повідомлення про помилку авторизації)), а разом з цим і перекласти українською (та в усіх місцях 'де досі ще не перекладено). І ще: текст на головній сторінці "Ми українці" - треба переробити (або замінити) якомога швидше (бо той що зараз є - далеко не на благо Україні). |
|
|
|
28.7.2011, 7:39
Пост
|
|
|
можна було б додати галерею "полотна українських майстрів", нам є чим пишатись у цій сфері
|
|
|
|
28.7.2011, 18:58
Пост
|
|
Більшість пропозицій цілком доречні, обов'язково реалізую як тільки з'явиться трохи вільного часу...
|
|
|
|
14.11.2011, 0:49
Пост
|
|
![]() Новичок ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 5 З нами з: 7.7.2011 З: Бандерштадт Користувач №: 250 |
Більшість пропозицій цілком доречні, обов'язково реалізую як тільки з'явиться трохи вільного часу... Шановний Domain-е, невже досі не знайшли трохи вільного часу, що всі кнопки, а також всі інструкції в темі "Допомога" переробити українською. Це питання вважаю принциповим на ЦЬОМУ форумі. Але, в той же час цілком допускаю написання повідомлень окремими користувачами ворожою мовою. Аби не зловживали))) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Версія | Поточний час: 18.5.2012, 14:33 |