Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
1.4.2010, 21:16
Пост
|
|
|
Участник ![]() ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 11 З нами з: 8.2.2010 Користувач №: 2 |
"Моя хата з краю" - Усім давно відома приказка, але чи насправді вона мала значення "нічого не знаю, розбирайтесь самі"?
Зовсім нещодавно до мене дійшло зовсім інше значення цієї фрази. І так в часи українського козачества, значення цієї фрази звучало так - "Моя хата з краю, першим ворога зустрічаю!" Отак трохи підкорегувавши давньовідому фразу, ми із сильного духом, бойового народу робимо звичайне, слабке "бидло". Український народ багато століть був під тиском держав які ставили перед собою ціллю знищення історії так культури нашого народу. Тому якщо в наступний раз почуєте якусь фразу яка принижує гідність українськго народу, задумайтесь чи не підпала вона під вплив, і змінилася з часом. |
|
|
|
27.4.2010, 22:29
Пост
|
|
![]() Новичок ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 5 З нами з: 27.4.2010 Користувач №: 86 |
Хоч завтра до зброї...Але покажіть мені ворога крім нашого дурного народу (себе я не викреслюю)!!!Нації потрібен лідер,але де він?!під камазом,спалено,вбито,збито...
Я хочу, аби моя дитина не соромилася казати "Я - Українка!!!".Від себе залежне зроблю все можливе! Але потрібно хоч трошки допомоги держави, а її ,на жаль,немає(.. То до чого я...Я усвідомлюю,що щось зробити самому неможливо.Немає знань,талану абощо,та готовий діяти підкажіть як. |
|
|
|
27.4.2010, 22:44
Пост
|
|
![]() Администратор ![]() ![]() ![]() Група: Главные администраторы Повідомлень: 291 З нами з: 8.2.2010 Користувач №: 1 |
Покищо нажаль мало що можна зробити.
Ви правельно написали, що нам потрібен лідер якого зараз немає. За зброю братися неможна бо це може викликати ще гірший результат. Громадянська війна це дуже небезпечно. Протестувати треба обов'язково, але дуже акуратно. Час покаже вихід.... може в цій непростій ситуації з'яветься новий лідер. Всі ці укладені угоди ще зможе онолювати новий уряд..., я надіюсь що до того часу Україну не встингнуть глибоко загнати в лапи ворога. |
|
|
|
27.4.2010, 23:06
Пост
|
|
![]() Новичок ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 5 З нами з: 27.4.2010 Користувач №: 86 |
Зможе!!!!Подивіться ,як вони діють,посіпак навіть яйця не беруть!!!І пнуть свої лінію!!!І нафіг ті закони,зарееструвались - 211
проголосували "за"- 236 як то можливо?!http://www.youtube.com/watch?v=5cXgleBWpQM&feature=related тут же до присяги і голосувать бігом!!!Виробництво на потік! А про громадянську повністю з Вами згоден народу і так вистачає про,що думати( А коментарор москалик,аж пісяє!!!! |
|
|
|
16.7.2011, 0:15
Пост
|
|
![]() Новичок ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 4 З нами з: 13.7.2011 Користувач №: 253 |
Не обижайтесь, но ответы типичного БЫДЛА!!!! Что я могу сделать, нужен лидер, нужна помощь страны.... Да они(Страна, лидер) ни кто без нас, в нас(людях) вся сила, только мы можем изменить историю, поверьте в себя, отвечайте за себя, и только тогда наша страна будет в выигрыше!!!!
|
|
|
|
16.7.2011, 8:11
Пост
|
|
![]() Администратор ![]() ![]() ![]() Група: Главные администраторы Повідомлень: 291 З нами з: 8.2.2010 Користувач №: 1 |
Згоден, віримо...
|
|
|
|
17.7.2011, 5:16
Пост
|
|
|
Участник ![]() ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 22 З нами з: 4.7.2011 З: Амвросіївка Користувач №: 248 |
Не зрозуміло: чому ще й досі не видалений допис (цього Херсонця) від 16.07.2011 0:15 .
А навпаки: (- ше й) висловлена йому (за його відверто образливий вислів) підтримка адміністрації . Що це таке відбувається ? |
|
|
|
17.7.2011, 8:47
Пост
|
|
Не зрозуміло: чому ще й досі не видалений допис (цього Херсонця) від 16.07.2011 0:15 . А навпаки: (- ше й) висловлена йому (за його відверто образливий вислів) підтримка адміністрації . Що це таке відбувається ? Він має на увазі що треба бути впевненим в собі й ні на кого не покладатися, просто не в дуже коректній формі) Ображатися особливо нема на що) |
|
|
|
17.7.2011, 10:07
Пост
|
|
|
Участник ![]() ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 24 З нами з: 3.7.2011 Користувач №: 247 |
вибачте, але складається враження, що ви дуже емоційний підліток.
|
|
|
|
19.7.2011, 2:22
Пост
|
|
|
Участник ![]() ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 22 З нами з: 4.7.2011 З: Амвросіївка Користувач №: 248 |
Бидло не вміє надавати такі відповіді . І серед бидла немає людей .
А бидло і ніби бидло - різні речі . Справжні ж політичні лідери (за даних умов) ледь "кінці з кінцями зводять". Не підтримую в багатьох питаннях попередніх дописувачів ... але ображати - не гідно і гріх [сприяти образам - теж]. ЦИТАТА ... Да они(Страна, лидер) ни кто без нас, в нас(людях) вся сила ... Цей Херсонець (- судячи з наданого) лідерів також за людей не вважає . І пхатись в суто українські справи з іноземним мовленням в відповідних випадках - ніхто з громадян України не має (в першу чергу : морального) права . Коли (в решті решт) буде видалений цей жахливий непотріб ? |
|
|
|
28.7.2011, 23:06
Пост
|
|
![]() Новичок ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 4 З нами з: 13.7.2011 Користувач №: 253 |
Прошу прощения, если кто то увидел оскарбление в свой адрес, в моих словах, ни кого не хотел обидеть. По поводу языка... а почему я не могу писать на русском??? Если вы говорите и пишете на украинском языке, это еще не значит что вы настоящий патриот, поверьте я умею и могу писать на украинском, но мне удобнее выражать свои мысли на русском.
|
|
|
|
28.7.2011, 23:14
Пост
|
|
И еще по поводу обидного высказывания.... Об нас каждый день вытирают ноги: правительство, чиновники, Россия!!! А мы обижаемся на запись в форуме, при этом закрывая глаза на происходящее вокруг.....
|
|
|
|
15.1.2012, 22:31
Пост
|
|
|
Новичок ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 1 З нами з: 15.1.2012 Користувач №: 296 |
Влезу сюда по поводу языка, ибо тоже проживаю в такой области (Луганск же), где из-за всяких исторических событий большинство населения говорит по-русски. Один раз я наткнулся на песенку "Неважливо, якою мовою ти розмовляєш", и, как мы можем сделать логический вывод из названия, там поётся о том, что важнее всего то, что ты чувствуешь, а не то, на каком языке ты эти чувства демонстрируешь.
PS я тоже могу писать на украинском, но не в полной мере из-за отсутствия какой-либо языковой практики... и чтобы не коверкать язык, как это делает наш уважаемый премьер министр, я лучше буду говорить на том языке, на котором могу. А на счёт лидера и т.п.... Зачем же его искать, когда им можете стать именно вы? На одном американском сайте была запись "Если не ты, то кто?" и по этому принципу я и стараюсь жить... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Версія | Поточний час: 18.5.2012, 14:34 |